Månadens korterbjudande Elkedjan vitvaror nu
Luftavfuktare för alla utrymmen Elkedjan vitvaror nu vertikal
Elkedjan logga 50 år

Vitvaror

Hem-El

Belysning

Värme & Luftvård

Trygghet & säkerhet

För bästa pris på hushållsmaskiner vitvaror köksapparater hem-el belysning värme & luftvård skicka e-post till oss.

Sikkerthjem hemlarm system 1       Pris: 2195:-

Sikkerthjem-larm-overvakningssystem-s5-touch-Elkedjan vitvaror nu

Se video.

Beskrivning

Inbrottslarm till lägenhet/villa och fritidshus.Med möjlighet att koppla till rökdetektor samt läckagedetektor. Webkamera kan även installeras och sedan följas via samma mobilapp som larmet.     Gratis mobil app för android & iphone finns att ladda ned!

       Komplett larmpaket "villa" innehåller:

  • 1 x Larmpanel
  • 2 x Fjärrkontroll
  • 2 x Nyckelbricka
  • 2 x Trådlös magnetkontakt
  • 2 x Trådlös rörelsedetektor
  • 1 x Strömadapter
  • 3 x Fönsterdekaler
  • 1 x Monteringskit
  • 1 x Vägledning

Så här fungerar larmet

Det här är ett larmsystem som kan användas ihop med din mobiltelefon (GSM). Larmsystemet skickar ut meddelanden vid inbrott samt vid brand eller översvämning.(se tillbehör) Du kan själv välja hur du vill använda larmet. Antingen helt på egen hand utan mobilen, med larmmeddelanden till din mobil (samt fyra andra mottagare t.ex. grannar) eller med uppringning vid larm (detta kräver ett SIM-kort som stödjer uppringning). Larmet kan även användas för nödsamtal och som larm vid en olycka i hemmet.Det ger dessutom dina grannar och vänner möjlighet att reagera, för att snabbt kunna hjälpa till. Ofta går det snabbare än ett traditionellt larmsystem, där en väktare är knuten till en larmcentral.

Enkel och snabb gör-det-själv-installation

Sensorerna monteras enkelt med hjälp av den medföljande monteringssatsen och programmeringen av larmsystemet görs direkt via en gratis app på kundens smartphone.

Inget abonnemang och bindningstid

Med det här larmet slipper du abonnemang samt kostnad för installation och driftsättning. Allt som krävs är ett SMS-kort så att larmet kan skicka meddelanden. Du och upp till fyra andra självvalda mottagare kan få meddelande om larmet går. För att få larm genom samtal krävs ett förbetalt SIM-kort.

Strömavbrott, brand och översvämning

Larmsystemet är mer än ett inbrottslarm. Systemet erbjuder automatisk anmälan vid strömavbrott samt när strömmen är tillbaka. Systemet är anpassningsbart och utbyggbart med ett brett sortiment av tillbehör. Bland annat kan systemet varna för brand och översvämning, dessutom finns en överfallsfunktion.
 

Läs mer på www.elkedjan.se

Sikkerthjem-larm-overvakningssystem-s5-touch-app-Elkedjan vitvaror nu
Sikkerthjem-larm-ovevakningssystem-s5-touch-panel-Elkedjan vitvaror nu

  Kontakta oss          Beställa           Kopplat & Klart           Presentkort       Månadens kortvara

Copyright 1999-2016 Handelshuset i Mälardalen AB. All rights reserved.  Resarvation för felaktigt pris eller text kolla alltid med butiken vad som gäller!

Elkedjan leverans montering vitvaror nu
LAURASTAR BÄRBAR ÅNGSTATION/STEAME